Meral Akşener ile ilgili bomba iddia! Genel başkanlığı bırakacağı isim ortaya çıktı

Meral Akşener ile ilgili bomba iddia! Genel başkanlığı bırakacağı isim ortaya çıktı
Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100’de katıldığı canlı yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında bomba bir iddiada bulundu. Yarkadaş, Akşener’in yerel seçimlerden sonra koltuğunu İYİ Partili bir isme devredeceğini söyledi.

Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100’de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında yerel seçimlere ve gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

‘MERAL HANIM ACABA AK PARTİ’YLE GİZLİ BİR ANGAJMANA MI GİRDİ?’

İYİ Parti'yle ilgili kulis bilgilerini aktaran Yarkadaş İYİ Parti’de ciddi bir rahatsızlık olduğunu söyledi. Deniz Gürel'in yazdığı toplantıda bu rahatsızlığın dile getirildiğini söyleyen Yarkadaş, “Parti yöneticileri Akşener’in tutumlarına anlam veremiyor. Konuştuğum bazı parti yöneticileri ‘Meral Hanım acaba AK Parti’yle gizli bir angajmana mı girdi?’ diyorlar. Bu kuşku çok fazla arttı” diye konuştu.

AKŞENER, YERİNE BUĞRA KAVUNCU'YU DÜŞÜNÜYOR

İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul'da aday bulmakta zorluk çektiğini ifade eden Yarkadaş, “Buğra Kavuncu ve Kürşad Zorlu aday olmak istemiyor. Bugün konuştuğum İYİ Partililer, Akşener’in yerel seçim sonrası Genel Başkanlığı bırakacağını yerine Buğra Kavuncu’yu düşündüğünü bu yüzden İBB’ye aday yapmak istemediğini söylediler. İstanbul'da adayın Buğra Kavuncu'nun olmayacağı belli” ifadelerini kullandı.

"İYİ PARTİ’NİN ANKARA MİLLETVEKİLLERİNDEN BİRİ İSTİFANIN EŞİĞİNDE"

"Yayına gelirken önemli bir bilgi aldım" diyen Yarkadaş, şunları söyledi: "Buğra Kavuncu’nun Saadettin Saran’la Ankara’da görüştüğü ve İBB Başkan adaylığı için zemin yokladığı yönünde bilgi aldım. Bu bilgiyi teyit etmek için aradım ama telefonu kapalıydı. İYİ Parti’nin Ankara milletvekillerinden biri istifanın eşiğine geldi. Mansur Yavaş’ın karşısına aday çıkarılmasına sıcak bakmayan birisi"

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar