İktidara yakın yazar Trump'a böyle sahip çıktı: Görebileceğimiz en iyi isim

İktidara yakın yazar Trump'a böyle sahip çıktı: Görebileceğimiz en iyi isim
ABD'de George Floyd isimli siyah bir vatandaşın polis tarafından öldürülmesinin ardından ülkede başlayan protesto gösterilerine Türkiye'den isimlerin de destek vermesinin ardından Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok'tan Trump'a destek geldi.

ABD'de George Floyd'un polis tarafından gözaltına alındığı sırada öldürülmesinin ardından başlayan protestolar sürüyor. Protestolara Türkiye'den de birçok ismin destek vermesinin ardından Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok'tan Trump'a destek açıklaması geldi.

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Altınok, Trump'a yönelik tepkilere "Küreselci medyanın anti Trump propagandasına ortak olan genişçe bir kesim var Türkiye'de. İslamcısından solcusuna..." sözleriyle eleştiri getirdi.

"GÖRÜP GÖREBİLECEĞİMİZ EN MAKUL İSİM"

Altınok paylaşımında Trump'ın "Türkiye’nin çıkarları açısından, Beyaz Saray’da görüp görebileceğimiz en makul isim" olduğunu savundu.

İşte Melih Altınok'un o paylaşımı:

Küreselci medyanın anti Trump propagandasına ortak olan genişçe bir kesim var Türkiye’de. İslamcısından solcusuna... Oysa Trump, Türkiye’nin çıkarları açısından, Beyaz Saray’da görüp görebileceğimiz en makul isim.

melih-altinok.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar