İkinci tur için kritik gelişme: Bahçeli'nin en yakınındaki isim Sinan Oğan'a kapıları kapattı

İkinci tur için kritik gelişme: Bahçeli'nin en yakınındaki isim Sinan Oğan'a kapıları kapattı
Seçimlerin ikinci tura kalması ile birlikte ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan elini güçlendirirken, Cumhur İttifakı'ndan beklenmedik bir çıkış geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı 'Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. Mezar soyguncuları sizi' diyerek hedef aldı.

ALİ AYDIN / GÜNBOYU

14 Mayıs seçimlerinden çıkan sonuçlar nedeniyle Türkiye'nin gündemine oturan ve seçimin kazanılması için kilit rol alan Sinan Oğan hakkında MHP kanadından sert bir açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız, 14 Mayıs seçimlerinde yurt dışı oylarının sayımında manipülasyon yapıldığını söyleyen ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı hedef aldı.

Sinan Oğan, seçimlerin ardından oy sayım işlemleri sürerken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Yurtdışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK’yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın. Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldu bittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır' demişti.

Sinan Oğan'ın paylaşımını alıntılayan MHP lideri Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız, 'Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş. Mezar soyguncuları sizi' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar