İhsan Kurnaz kimdir? AKP Samsun İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz kaç yaşında, nereli?

İhsan Kurnaz kimdir? AKP Samsun İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz kaç yaşında, nereli?
AKP'nin Samsun İlkadım Belediye Başkan adayı olması beklenen İhsan Kurnaz gündem oldu. Peki İhsan Kurnaz kimdir? AKP Samsun İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz kaç yaşında, nereli?

İhsan Kurnaz kimdir?

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin belediye başkan adayları da belli oldu. Ancak AKP henüz Samsun belediye başkan adaylarını açıklamadı. Buna rağmen olabilecek adaylar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. AKP'nin Samsun İlkadım belediye başkan adayı olarak ise İhsan Kurnaz'ın olması bekleniyor. Peki İhsan Kurnaz kimdir? AKP Samsun İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz kaç yaşında, nereli?

İHSAN KURNAZ KİMDİR?

1964 yılında Terme'de doğan İhsan Kurnaz, ilköğrenimini Terme Orta Söğütlü Köyü'nde tamamlamış ve lise eğitimini Samsun Terme İmam Hatip Lisesi'nde almıştır. İşletme Fakültesi'nden 1990 yılında mezun olan Kurnaz, 1999 yılına kadar çeşitli kuruluşlarda muhasebe ve finans müdürü olarak görev yapmıştır. 1999 yılında kendi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik bürosunu açmış ve 2013 yılında Bağımsız Denetçi unvanını kazanarak bu alandaki kariyerine devam etmektedir.

İhsan Kurnaz, 2002 yılında aktif siyasete atılarak AKP Samsun Merkez Gazi Belde kurucu Başkanı olarak atanmış ve altı yıl süreyle bu görevi başarıyla yürütmüştür. 2008 yılında İlkadım İlçesi Kurucu Başkanlığı'na getirilen Kurnaz, 2014 yılına kadar İlkadım İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 2015 yılında yapılan genel seçimlerde İl seçim koordinasyon başkan yardımcılığı ve 2017 anayasa değişikliği referandumunda İl seçim koordinasyon başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

İhsan Kurnaz, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yöneticilik görevlerinde bulunmuş bir isimdir. Evli ve 2 çocuk babası olan Kurnaz, sadece siyasette değil, iş dünyasındaki başarıları ve toplumsal sorumluluk projelerindeki katkılarıyla da tanınmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar