İhracı için başvuru yapılmıştı: Galatasaray’dan flaş Mehmet Büyükekşi kararı!

İhracı için başvuru yapılmıştı: Galatasaray’dan flaş Mehmet Büyükekşi kararı!
Galatasaray üyelerinin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kulüpten ihracı için yaptığı başvurunun reddedildiği öne sürüldü.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ve federasyonun tüm kurullarını istifaya davet etti.

Galatasaray yönetimi, Büyükekşi'ye yönelik ağır eleştirilerde bulunarak, onu "her türlü tehdide boyun eğen, adaletten yana tavır koymayıp koltuğunu korumak için kendi kaygılarının esiri olup toplumun bölünmesine neden olan, hiçbir konuda dirayet gösteremeyen, Türk futbol tarihinin en kötü TFF Başkanı" olarak nitelendirdi.

BAŞVURUYA RET KARARI

Sözcü'nün haberine göre, Galatasaray yönetiminin ve kurullarının Büyükekşi'nin kulüpten ihracı için verilen dilekçelere kayıtsız kaldığı belirtiliyor. Eski yöneticilerden Sedat Doğan başkanlığındaki üyeler, üç ayrı gerekçeyle Büyükekşi'nin ihracını talep etmişti: yanlış beyan, başkanlık makamını küçük düşürme ve Atatürkçü değerleri taşımama. Ancak iddiaya göre önce yönetim, sonra disiplin kurulu bu talepleri reddetti.

NEZAKET VURGUSU

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Fenerbahçe'ye hitaben, "Kendi başarısızlığını, çaresizliğini ve kıskançlığını gizlemek için sürekli hakaret edip suçlayacak kadar kendini kaybeden kişiler belki normale döner diye önerelim: Nezaket, sağırların duyabileceği ve körlerin görebileceği bir lisandır" şeklinde açıklamada bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar