İHA’dan büyük skandal! Tunceli’nin 'domuz' haberi, bakın nereye ait çıktı…

İHA’dan büyük skandal! Tunceli’nin 'domuz' haberi, bakın nereye ait çıktı…
Sosyal medyaya 1 hafta önce Afrika'dan paylaşılan görüntüleri yeni bir haber olarak servis eden İHA, haberi Tunceli diye okuyucularına servis etti.

TUNCELİ’NİN 'DOMUZ' HABERİ, BAKIN NEREYE AİT ÇIKTI…

Türkiye’nin haber akışında ve bilgi almada önemli bir yere sahip olan ajanslardan, İhlas Haber Ajansı (İHA) büyük bir skandala imza attı.

Afrika ülkesinde çekilen ve sosyal medyaya atılan yaban domuzlarının görüntülerini Tunceli diyen İHA, haberi bu şekilde abonelerine servis etti.

MedyaRadar’ın aktardığına göre, Instagram’da "Tigers.clip" hesabında "Survival Animal" Tiktok hesabı kaynak gösterilerek Afrika''daki yaban domuzlarının suya atlaması görüntülerini, İhlas Haber Ajansı (İHA) Tunceli''de Pilvenk Şelalesi diyerek abonelerine "Yaban domuzları 20 metrelik şelaleden suya atladı" başlığı ile servis etti.

Ajansın haberinde şu ifadeler kullanıldı:

"Tunceli''de anne ve yavru yaban domuzları 20 metrelik şelaleden suya atladı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Tunceli-Ovacık karayolu üzerinde bulunan Pilvenk Şelalesi''nden anne ve yavru yaban domuzları 20 metrelik yükseklikten suya atladı. Domuzların o anları bir vatandaş tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla kaydedildi."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar