Hüseyin Ceylan Uluçay kimdir? AKP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay nereli ve kaç yaşında?

Hüseyin Ceylan Uluçay kimdir? AKP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay nereli ve kaç yaşında?
31 Mart 2024'te düzenlenecek olan yerel seçimlerde AKP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay oldu. Birçok vatandaş Hüseyin Ceylan Uluçay'ın kim olduğunu merak ediyor. Peki Hüseyin Ceylan Uluçay kimdir? AKP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay nereli ve kaç yaşında?

Yerel seçimlere olan sürenin yakınlaşması ile birlikte partilerin belediye başkanlığı yarışları da başladı. Birçok parti adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'de bu partiler arasında. Partinin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Birçok kişi nereli olduğunu araştırıyor. Peki Hüseyin Ceylan Uluçay kimdir? AKP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay nereli ve kaç yaşında?

HÜSEYİN CEYLAN ULUÇAY KİMDİR?

Hüseyin Ceylan Uluçay, 1986 yılında Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Afyonkarahisar ilinde tamamladı.

İş dünyasındaki başarılarına Yaşar Üniversitesi işletme bölümünden mezun olarak adım atan Uluçay, mali müşavirlik görevini üstlenerek Afyonkarahisar'da ekonomi alanında etkin bir rol oynadı.

Halen mali müşavirlik mesleğini sürdüren Hüseyin Ceylan Uluçay, aynı zamanda ticaretle de uğraşmaktadır.

1986 doğumlu olan Uluçay, evli ve 2 çocuk babasıdır. Aile değerlerine verdiği önemle bilinen Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar'ın sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlama vizyonuyla AK Parti çatısı altında belediye başkanlığı için adaylığını koymuştur.

Yerel seçim sürecinde halka daha iyi hizmet sunma hedefiyle yola çıkan Uluçay, Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için projelerini ve vizyonunu kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor. Gelecekteki hizmetleri ve projeleriyle ilgili merak uyandıran Hüseyin Ceylan Uluçay, vatandaşların oylarıyla ilgili güveni kazanmak adına seçim sürecini aktif bir şekilde sürdürmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar