Davut Güloğlu kimdir? Davut Güloğlu kaç yaşında? Davut Güloğlu nereli? Davut Güloğlu'nun şarkıları neler?

Davut Güloğlu kimdir? Davut Güloğlu kaç yaşında? Davut Güloğlu nereli? Davut Güloğlu'nun şarkıları neler?
Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi'nden Düzce Belediye Başkan adayı oldu. Birçok kişi Davut Güloğlu'nun yaşını ve aslen nereli olduğunu merak ediyor. Peki Davut Güloğlu kimdir? Davut Güloğlu kaç yaşında? Davut Güloğlu nereli? Davut Güloğlu'nun şarkıları neler?

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. Bu partiler arasında yer alan Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayını açıkladı. Açıklanan bilgilere göre ünlü şarkıcı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı oldu. Peki Davut Güloğlu kimdir? Davut Güloğlu kaç yaşında? Davut Güloğlu nereli? Davut Güloğlu'nun şarkıları neler?

DAVUT GÜLOĞLU KİMDİR?

Davut Güloğlu, müzik kariyerine 2004 yılında "Dur Orda Dur" teklisiyle adım attı. Ardından "Çat Çat", "Kapak Olsun", "Kopalım Bari", "Seni Seni" albümleri takip etti. 2006 yılında Hande Ataizi ile başrolü paylaştığı "Sev Kardeşim" adlı dizide yer aldı. 2011 yılında Kanaltürk televizyonunda Ece Erken ile sunduğu "Hayata Gülerken" programı ile ekranlara geldi. Müzik kariyerine ara vermeden devam eden Güloğlu, 2018'de "Hayat Devam Ediyor" albümü ve 2020'de "Çareler de Çaresiz" adlı teklisi ile müzikseverlerle buluştu.

Siyasi kariyerine 20 Şubat 2022'de Yeniden Refah Partisi'nde Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı olarak başlayan Güloğlu, 14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilen 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge 2. sıradan aday gösterildi.

1993-2003 yılları arasında Sibel Yıldırım ile evlilik yaşayan Güloğlu'nun bu evliliğinden Cengizhan adlı bir oğlu bulunmaktadır.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar