Hükümete yakın isim KPSS'nin iptal edilme ihtimalini açıkladı

Hükümete yakın isim KPSS'nin iptal edilme ihtimalini açıkladı
2022 KPSS sınavında soruların çalındığı iddiası gündeme bomba gibi düşerken, ünlü isimlerden açıklamalar arka arkaya geliyor. Erdoğan'ın yılmaz yandaşları arasında yer alan gazeteci Hacı Yakışıklı, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden KPSS sınavındaki şaibe iddiaları hakkında ilginç bir paylaşımda bulundu. Yakışıklı, ''İncelemeler sonucunda KPSS yeniden yapılabilir'' dedi.

Milyonlarca memur adayının katıldığı KPSS sınavı bu kez soruların zorluğu ile değil çalındığı iddia edilen sorular ile gündemde.

Pek çok gencin yıllarca hazırlandığı sınav hakkında birden çok şaibe iddiası bulunurken, gece yarısı bir karar alan Erdoğan, ÖSYM Başkanı Hasan Aygün''ü görevler alırken, söz konusu iddiaların ise Devlet Denetleme Kurulu tarafından araştırılacağını duyurdu.

Bu haber sonrası kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Yeni Akit yazarı Hacı Yakışıklı ise sınavın tekrarlanma ihtimaline dikkat çekti.

Hacı Yakışıklı''nın ilgili açıklaması şöyle:

Yapılan incelemelerin ardından 2022 KPSS yeniden yapılabilir! Şu ana dek öğrendiğim kadarıyla "soru çalma" yok; ama bir yayınevinin KPSS deneme sınavları diye alenen herkese yayınladığı soruların "aynen" çıkması var. Elbette bu da haksızlığa yol açan bir durum olur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar