Hiçbir sıfatı ve görevi olmadığı halde kurultay günü Kılıçdaroğlu'na bağıran gizemli isim kim çıktı

Hiçbir sıfatı ve görevi olmadığı halde kurultay günü Kılıçdaroğlu'na bağıran gizemli isim kim çıktı
CHP 38'inci Olağan Kurultayı'nda ikinci tur öncesi Kılıçdaroğlu'na 'Adaylıktan çekilemezsiniz' diye bağıran İmam Bakır Üküş kendisi hakkında açıklamalarda bulundu.

CHP’de 38. Olağan Kurultay’da genel başkanlık seçiminin ikinci tura kalmasıyla beraber Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylıktan çekilme kararına sinirlenerek bağıran ve Kılıçdaroğlu’nu etkileyen isimlerden biri olan İmam Bakır Üküş, ilk kez açıklama yaptı.

CHP içerisinde resmi bir görevinin olmadığını gönüllü olduğunu söyleyen Üküş’ün Kılçdaroğlu ile olan görüntülerinin ardından 1981 doğumlu olduğu iddiası, internet sitelerinde ve sosyal medya mecralarında gündem oldu.

Üküş’ün yaşı X’te çok konuşulurken aynı zaman Üküş’ün 1959 doğumlu olduğu iddiası da sosyal medyada dolaşır oldu.

Enver Aysever'in YouTube kanalına konuk olan Üküş, 1981'de doğduğu iddiasını yalanladı. Üküş, yaşına dair bir bilgi paylaşmadı.

f-p9rmjwsaaldik.jpg

“1981 DOĞUMLU OLDUĞUMU YAZMIŞLAR”

2009 yerel seçimlerinden beri Kılıçdaroğlu ile birlikte olduğunu aktaran Üküş, hakkında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer erdi:

"Yüzlerce İmam Bakır Üküş kimdir araştırmaları var. 1981 doğumlu olduğumu yazmışlar. Ciddi internet siteleri dahil olmak üzere. Ovacık doğumluymuşum, Tunceli İl Başkanlığı yapmışım, CHP MYK üyeliği yapmışım. Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarını yazmışım vs. Ben Tunceli'nin yolunu bile bilmiyorum.

kketx-1699364220-5806.webp

“1980’DEN İTİBAREN CEZAEVİNDEYDİM”

İnsanlar dedikodularla iş yapıyor. Üniversite okumadım ben. 12 Eylül 1980 darbesi olduğunda, zaten 1 yıldır Adana Kapalı Cezaevi'nde, Sosyalist Vatan Partisi MYK üyesi olmaktan, çeşitli eylemlerde bulunmaktan dolayı 3 Ocak 1980’den itibaren cezaevindeydim zaten. Liseyi bile bitirmedim ben, lise terkim."

246601.webp"2009’DAN BU YANA KEMAL BEY İLE BİRLİKTEYİZ"

Sayın Kılıçdaroğlu’nun 2009 yerel seçim kampanyasından bu yana yanında olan kişilerden biriyim. 2009’da Gürsel Tekin, İstanbul İl Başkanı’ydı. Ercan Karakaş ile biz İstanbul Gerçeği olarak SODEV’de pek çok etkinlikler yaptık. O günden bugüne Kemal Bey ile birlikteyiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar