Heidi Klum ve kızı iç çamaşırı markası için poz verdi

Heidi Klum ve kızı iç çamaşırı markası için poz verdi
Dünyaca ünlü Alman model Heidi Klum ve kendi gibi model olan 18 yaşındaki kızı Leni ile ünlü iç çamaşırı Intimissimi markasının yılbaşı koleksiyonu için kamera karşısında poz verdi. İşte model anne ve kızının cesur pozları...

Ünlü model Heidi Klum, 18 yaşındaki kızı Leni Klum ile yeni iç çamaşırı kampanyası için objektif karşısına geçti. 49 yaşındaki ünlü model Heidi Klum ve kızı kırmızı iç çamaşırı ve kırmızı pijama giyerek poz verdi. Anne ve kızın cesur iç çamaşırlı kareleri, bazı sevenleri tarafından “tuhaf” ve “tüyler ürpertici” yorumlara neden oldu.

" FOTOĞRAFLAR UYGUNSUZ AMA BAKMADAN DURAMIYORSUNUZ"

Amerikalı sunucu Howard Stern, SiriusXM adlı radyodaki programında, “Fotoğraflara baktım ve uygunsuz olduğunu düşündüm. Ama yine de kendinizi bakmaktan alıkoyamıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

BBC program sunucusu Ulrika Johnson da yılbaşı iç çamaşırlı çekimi eleştirenler arasına katıldı ve fotoğrafları “rahatsız edici” buldu.

Johnson, The Sun gazetesindeki köşesinde Heidi Klum’ın henüz 18 yaşında olan kızıyla iç çamaşırlı fotoğrafını eleştirirken, böyle bir projeye imza atan tek model olmadığının altını çizdi. Cindy Crawford ve kızı Kaia, Kate Moss ve kızı Lila, Yolanda Hadid ile kızları Gigi ve Bella, Gwyneth Paltrow ve kızı Apple da daha önce kızlarıyla cesur pozlar vermişti. (Fotoğraflar: Intimissimi, AFP)

İŞTE DÜNYACA ÜNLÜ MODEL HEİDİ KLUM VE KIZININ SEXY POZLARI

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar