Ünlü model poz verdi! Göğsünün yarısı açık kaldı…

Ünlü model poz verdi! Göğsünün yarısı açık kaldı…
Müstehcen pozlarını paylaşmaktan çekinmeyen Heidi Klum, Germany's Next Top Model fotoğraf çekimi için kamera karşısına geçip yarı çıplak poz verdi. Bir programın jüri üyesi olan modelin göğsünün yarısı açıkta kaldı.

Ünlü bir marka için yarı çıplak bir şekilde kameraya poz veren Heidi Klum, yıllara meydan okuyan fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti. Hem jürisi hem de sunucusu olduğu programda göğsünün yarısı açıkta kalan ünlü model olay oldu.

Baş döndürücü tanıtım çekiminde uçsuz bucaksız bacaklarını sergileyen Klum, sansasyonel bir görünüme sahip. ''Çok heyecanlıyım - sonunda yeniden başlıyor!'' notuyla yarı çıplak fotoğraflarını paylaşan model, göğsünün yarısının açık olmasına da aldırış etmedi.

DAHA ÖNCEDEN SİGORTALATMIŞ
Manken Heidi Klum yıllar önce bacaklarını sigortalatmıştı. Klum''un sağ bacağının değeri ile sol bacağının değeri birbirinden farklı. Modelin iki bacağı toplam 2.2 milyon dolara sigortalı. Ama sağ bacağının sigorta bedeli 1.2 milyon dolar, sol bacağınınki ise 1 milyon dolar. Sebebi ise güzel mankenin sol bacağındaki küçük bir yara izi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar