Heidi Klum'dan çok konuşulacak açıklama: Kocamın kanını emiyorum

Heidi Klum'dan çok konuşulacak açıklama: Kocamın kanını emiyorum
Ünlü model Heidi Klum, düzgün fiziğiyle ve Genç gösteren yüz hatları ile oldukça beğenilen modeller arasında. Yıllara meydan okuyan manken, gençlik sırrı hakkında akıl almaz bir açıklama yaptı. Eşi Tom Kaulitz'in genç kanını emdiğini söyleyen Klum, gençliğin formülünü eşine bağladı.

2019 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren Heidi Klum, gençliğini eşine borçlu olduğunu söyledi. Verdiği bir ropörtajda eşinin kanını içtiğini söyleyen Klum, tüm dünyayı şaşırttı. 

Heidi Klum ve Tom Kaulitz balayında - Haberler - Power FM

GENÇLİĞİN SIRRI EŞİNDE 

49 yaşındaki Heidi Klum, "E! Online"a verdiği röportajda gençlik sırrı hakkında konuştu. Klum, genç ve güzel kalmasını eşine borçlu olduğunu ifade etti. 

America''s Got Talent'' judge Heidi Klum talks evolution as judge and her  beauty secrets | Fox News

TIPKI BİR VAMPİR GİBİ

"Kocamın genç kanını emiyorum. Tıpkı bir vampir gibi!" diyerek esprili bir açıklamada bulundu. Yakın zamanda eşiyle üçüncü evlilik yıl dönümünü kutlayan Heidi Klum, "Zaman akıp gidiyor ama şimdiden bir ömür geçmiş gibi hissediyorum" şeklinde konuştu.

Heidi Klum ve eşi Tom Kaulitz de corona virüs testi yaptırdı - Magazin  Haberleri | NTV

"EŞİMLE SORUMLULUKLARIMIZI PAYLAŞIYORUZ"

Çok mutlu bir evlilikleri olduğunu belirten ünlü isim, "İlk kez her şeyi konuşabileceğim bir partnerim var. Sorumlulukları paylaşabileceğim biri var. Eskiden her işte tek başımaydım. Hayatımda ilk defa gerçekten bir partnerinin olmasının nasıl olduğunu deneyimliyorum" açıklamasında bulundu.

Heidi Klum Haberleri - Norm Haber

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar