HDP hedefine Akşener’i böyle yerleştirdi!

HDP hedefine Akşener’i böyle yerleştirdi!
Gerek 31 Mart gerekse 23 Haziran seçimlerinde AKP’nin Millet İttifakının içinde olmakla suçladığı HDP’den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedefine alan sözler geldi. HDP'li Kurtulan, Akşener için ‘Özel savaş yürütücüsü’ ifadeleri kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinden önce sürekli Millet İttifakı’nın içinde şeklinde suçladığı HDP’den İYİ Parti’yi hedefine oturtan terörle mücadele ile ilgili tepki çeken sözler geldi.

HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İçişleri Bakanlığı dönemle ilgili açıklama yaparken, ‘Özel savaş yürütücüsü’ tepki çeken ifadeleri kullandı.

TBMM’de İYİ Parti’nin verdiği önergenin görüşmeleri sırasında İYİ Partili ve HDP’li vekiller arasında tartışmalar yaşandı.23 Haziran seçimi öncesinde Tunceli Munzur Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Kemal Özcan’ın teröristbaşı Öcalan ile görüşmesinin araştırılması için İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun imzası ile verilen önergenin görüşmeleri sırasında söz alan HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, İYİ Partili vekillere sataştı.

Kurtulan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e İçişleri Bakanı olduğu dönemde terörle mücadele için aldığı kararlar nedeniyle ‘Özel savaş yürütücüsü’ dedi.

Kurtulan, “Gelin teslim oldun demekle olmadı. Genel başkanları bunu çok iyi bilir. Bir dönemin özel savaş yürütücülerinden biriydi kendisi. Önemli katkıları da oldu ancak başarıya gitmedi” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar