Depremde 72 kişiye mezar oldu! İsias Oteli davası devam ediyor

Depremde 72 kişiye mezar oldu! İsias Oteli davası devam ediyor
6 Şubat depremlerinde Adıyaman’da yıkılan İsias Oteli'nde hayatını kaybedenlere ilişkin açıklama yapan KKTC Başbakanı Ünal Üstel, mahkeme sürecini takip ettiklerini belirtti..

Başbakan Üstel, İsias Oteli'nde 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenlerin ailelerine destek olmak üzere Adıyaman'a geldi.

72 kişiye mezar olan Grand İsias Hotel soruşturmasında flaş gelişme - SON TV

“BU ARTIK KKTC'NİN DAVASIDIR”

Türkiye Cumhuriyeti'nin adaletine güvendiklerini ifade eden Üstel “Bu depremde biz de çocuklarımızı, yavrularımızı kaybettik ve o günden bugüne kadar adalet arayışımız devam ediyor. Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin adaletine güveniyoruz. Birinci duruşma bundan bir müddet önce başladı ve sonuçlandı. Bugün ikinci duruşma için KKTC olarak bütün kesimlerimizle buradayız. Hükümet olarak buradayız, bakan arkadaşlarımızla buradayız. Muhalefet başkanıyla, milletvekilleriyle, yavrularımızın anneleriyle, yakınlarıyla, halkımızla Adıyaman'a geldik ve ikinci duruşma olacak ve salona gireceğiz. Bu artık KKTC'nin davasıdır. Onların acıları hepimizin acısıdır. Çocuklarımızı unutmadık, unutturmayacağız” dedi.

Depremde 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Oteli'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

Üstel, mahkeme sürecini ailelerle birlikte takip edeceklerini ve onları yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

Depremde yıkılan Isias Otel'den yaralı kurtarılan rehber, 49 günlük yaşam savaşını kaybetti - Son Dakika Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar