Hazal Kaya doğum sonrası nasıl kilo verdiğini açıkladı: "Hiç bana göre değil"

Hazal Kaya doğum sonrası nasıl kilo verdiğini açıkladı: "Hiç bana göre değil"
Oyuncu Hazal Kaya, şubat ayında yaptığı doğum ile ikinci kez annelik sevinci yaşadı. Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Kaya, doğumun ardından hızlıca verdiği kilolarla sosyal medyada gündem olmuştu. Söz konusu süreç hakkında detayları paylaşan ünlü oyuncu, kilo verme konusundaki tüyolarını hayranlarıyla paylaşmaktan kaçınmadı.

Bir dönem fazla kiloları nedeniyle magazin köşelerine taşınan oyuncu Hazal Kaya, doğum kiloları nedeniyle de sosyal medyada gündem olmuştu. Şubat ayında ikinci kez bebek sevinci yaşayan Kaya, doğumun ardından hızlıca verdiği kilolarla takipçilerini şoke etti. 

Kısa sürede önemli bir kilo kaybı yaşayan oyuncu, zayıflama sürecini öğrenmek isteyenlerin merakını giderecek açıklamalarda bulundu. Popüler olan diyetlerden herhangi birini uygulamadığını aktaran Kaya, hayatından bazı besinleri çıkardığını belirtirken, kilo verme süreci hkakında şu açıklamalara yer verdi:

"DETOKS VE DİYET HİÇ BANA GÖRE DEĞİL"

Sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini kaydeden başarılı oyuncu, "Detoks, diyet falan hiç bana göre değil." dedi. 2 çocuk annesi güzel oyuncu Hazal Kaya, hızlı kilo vermek için özel bir çabaya girmediğini ancak bunun yanında da sağlıklı beslenmeyi ihmal etmediğini söylemişti. Hipoglisemi rahatsızlığı olan ve bu yüzden beslenmesine dikkat etmesi gereken Kaya, bir süredir glutensiz ve şekersiz bir beslenme düzenine uyarak fit bir görünüme ulaştı.

ÜÇ BEYAZDAN UZAK DURDU

Hayatından şeker, un ve unlu gıdaları çıkardığını belirten güzel oyuncu, arada bir kendisini ödüllendirmek için kaçamak yapıyor. Şeker hastalığından dolayı şekersiz ve glütensiz beslenme uymak zorunda olan Hazal Kaya, bu beslenme düzeni sayesinde doğum kilolarını da çok hızlı bir şekilde verdiğini açıkladı.

Hazal Kaya zayıflamak için hem düzenli egzersiz yaparken, beslenmesinin ise yalnızca sebze ve meyveye ağırlıklı olmasına dikkat etti. Lif ağırlıklı beslenmeye mümkün olduğunca dikkat eden Kaya, sabahları mutlaka limonlu su içti.

Aerobik yapmaya özen gösteren güzel oyuncu, kan dolaşımının da bu sayede hızlanmasını sağladı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar