Hayko Cepkin hangi adaya oy vereceğini açıkladı

Hayko Cepkin hangi adaya oy vereceğini açıkladı
Hayko Cepkin, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na oyunu vereceğini Twitter hesabından açıkladı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Müzisyen Hayko Cepkin, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak oyunu kime vereceğini açıkladı.

Hayko Cepkin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yasaklanan festivalleri, kaderine terk edilen, kapanan tiyatroları, salonları, intihar eden müzisyenleri, hala düzeltilmeyen saat yasaklarını, yapılamaz hale gelen üni. Şenliklerini ve nicelerini görmezden gelip, yapılan sahnelere minnet bekleyen, izin verdiklerine nimet gözü ile bakılmasını isteyenlere.." ifadelerini kullandı.

"Parti adı zikretmeksizin kararsız seçmenin kararını verip gereğini yapmasını belirttim. Mis gibi etik bir açıklama" diyen Cepkin, şöyle devam etti: "Çünkü şükür ki ''her kesimden sevilen'' ve muhalif çizgisi de bilinen birisiyim."

"Madem söylediklerim manipüle ediliyor o halde daha net olayım" ifadesini kullanan Cepkin, "Bir oyum Kemal Kılıçdaroğlu''na. Bir oyum CHP, TİP ya da İYİ Parti''ye. Bu seçim önemli bir dönemeçtir. Bu da net" dedi.

Cepkin, şunları söyledi: "Muhalefete de şunu belirteyim. Bu seçim kaybedilir ise, bu kez karşılarındaki en büyük muhalif olarak yerimi alacağımı da, arz ederim. Çünkü başarısızlığa ya da hayal kırıklıklarına artık tahammülümüz kalmamıştır. Kazansanız dahi muhalif kalacağım. Çünkü sahnede olmak, sanatçı olmak bunu gerektirir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar