Hayat Hastanesi prematüre bebek ve çocukları ağırladı

Hayat Hastanesi prematüre bebek ve çocukları ağırladı
Özel Hayat Hastanesi, Dünya Prematüre Günü'nü hastanede doğan prematüre bebekler ve aileleriyle birlikte kutladı.

Hayat Hastanesi’nde prematüre olarak doğan bebekler ve aileleri konuk edildi. Mor balonlarla süslenen salonda bir araya gelen aileler ve çocukları konser eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi.

Dünya Prematüre Günü’ne dikkat çekmek ve hayata erken adım atan çocukların karşılaştıkları sorunlar ile gelişimleri hakkında aileleri bilgilendirmek üzere bir araya geldiklerini ifade eden Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Özkul, önceliklerinin erken doğan bebeklerin hayata tutunmalarını sağlamak olduğunu ve bunu Hayat Hastanesi olarak çok başarılı bir şekilde yerine getirdiklerini söyledi.

Dr. Özkul, “Bizim açımızdan da şu tabloyu görmek hakikaten gurur verici bir şey. Hep söylüyoruz mesleğimizin manevi tatmin tarafı çok yüksek. Doktorlarımızın ve hemşirelerimizin emek verdiği, uğraştığı tedavi ettiği, beslediği ilgilendiği çocuklarla tekrar bu güzel günlerde bir araya gelmek bizim açımızdan çok büyük bir tatmin. Büyük bir keyif, onun için ben öncelikle bize böyle bir görevi verdiği için ve insanların da faydasına bebeklerimizin faydasına güzel işler yaptığımız için Allah’a şükrediyorum” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar