Havada korku dolu anlar: Uçağın tekerlekleri bir anda düştü

Havada korku dolu anlar: Uçağın tekerlekleri bir anda düştü
San Francisco Havalimanı'nda, bir United Airlines uçağı kalkış sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle lastiklerinden birini kaybetti. Düşen lastik havaalanındaki otoparka çakıldı.

Dün meydana gelen olayda, San Francisco Havalimanı'ndan kalkış yaparken bir United Airlines uçağı iniş takımı lastiğini kaybetti. Cali Uçaklarından alınan görüntülerde, lastiğin kalkıştan saniyeler sonra düştüğü görülüyor.

OTOPARKTAKİ ARAÇLAR AĞIR HASAR ALDI

Lastik parçaları, havaalanındaki çalışanların kullandığı otoparka düştü. Havaalanı yetkilileri, kimsenin yaralanmadığını ve pistteki enkazı temizlemek için kısa süreliğine kapatıldığını açıkladı. Olay sonrasında otoparktaki en az bir araba hasar gördü.

ucagin-tekeri-dustu.webp

UNITED: EKİBİMİZE MİNNETTARIZ!

United, yaptığı açıklamada, "Pilotlarımıza ve uçuş görevlilerimize bu durumu başarıyla yönettikleri için minnettarız. Ayrıca, uçağı güvenli bir şekilde indirdikten sonra yerde bekleyen römorkör ekibimize ve müşterilere havaalanında yardımcı olan ekiplere de minnettarız" ifadelerini kullandı.

sanfrancisco-havalimani.webp

YİNE BOEİNG AMA BU SEFER 777...

United, San Francisco Uluslararası Havalimanı'nda hasar gören araçların sahipleriyle "ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmak için" görüşeceğini belirtti. Şirketin verdiği bilgiye göre, lastik düşen uçak, Boeing 777-200'ün iki ana iniş takımı payandasındaki 12 lastikten biriydi. United, "Uçak, eksik veya hasarlı lastiklerle güvenli bir şekilde iniş yapacak şekilde tasarlandı" dedi. Olay sırasında uçakta 235 müşteri, 10 uçuş görevlisi ve 4 pilot bulunduğunu açıkladı.

ucagin-tekeri-dustu-1709874397.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar