Hatay'da müşahitlere tekme tokat saldırdılar

Hatay'da müşahitlere tekme tokat saldırdılar
Türkiye, bugün Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına giderken, Antakya Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner İlkokulu’nda usulsüzlüklere itiraz eden müşahitler tekme tokat dövüldü.

TURGAY SAKARYA-GÜNBOYU

Antakya Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner İlkokulu’nda iki sandıkta usulsüzlüklere, kabine beraber girenler ve kimlik oy kullananları görünce müşahitlerden biri itiraz etti.

Olayı sosyal medya hesabından anlatan vatandaş şu açıklamada bulundu:

Köy muhtarı tanıdıklarını arayarak bütün psikopatları tanıdıkları getir dedi, gelenleri de hepiniz müşahitsiniz diye sandık çevresine aldı. Kuzenimin her itirazında "sen ırkçılık yapıyorsun, cumhurbaşkanına hakaret ediyorsun" diye iftira atarak insanları galeyana getirdi.

En sonunda kuzenim yalan söylüyorsunuz deyince üzerine çullandılar, boğazına yapıştılar, kafasına tekme ve yumruklarla vurdular. Abim de ayırmak için dahil oldu ve o da darp edildi. Kafasından saç bile yolmuşlar abimin.

Kuzenimle abimi oradan çıkarıp diğer sandığın olduğu sınıfa aldıktan sonra içerdeki hiçbir görevi olmadığını tahmin ettiğim kişi "burdan cenazeniz çıkar diye tehdit ve hakaret etti. Jandarma komutanı, yiyorsa kalın dercesine, sandık başında kalıp kalmayacağımızı sordu. Kalsak siz burda olacak mısınız bizi koruyacak mısınız dedik, biz zaten burdayız siz ne demek istiyorsunuz diye çıkıştı bize. Evet burdalardı, ama tüm bunlar da onlar burdayken oldu.

h1.jpg

h2.jpg

h3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar