İrem Derici'den Hasan Can Kaya'ya şok cevap: Ara dene

İrem Derici'den Hasan Can Kaya'ya şok cevap: Ara dene
Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya'dan, İrem Derici'ye beklenmedik sözler geldi. Konuşanlar programında bir seyircisine "Kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek istersin?" sorusunu soran Hasan Can Kaya, aldığı "İrem Derici" cevabının ardından "İrem'i görüntülü arayayım belki soyunur" dedi. Sosyal medya hesabından Kaya'ya cevap veren Derici ise "Ara dene" ifadelerini kullandı.

Exxen''de yayınlanan Konuşanlar programı büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Programın sunucusu Hasan Can Kaya''nın, İrem Derici hakkında söylediği sözler olay oldu. Bir seyircisine "5 saniyeliğine kimi çıplak görmek istersin?" diye soru yönelten Hasan Can, İrem Derici cevabını alınca" İrem''i görüntüiü arayayım belki soyunur" ifadelerinden sonra Derici''den yanıt gecikmedi.

SEYİRCİYİ TİYE ALDI

Bir erkek seyirci ise soruya "İrem Derici" yanıtını verdi. Aldığı cevap karşısında yorumsuz kalamayan Kaya ise "İrem''i görüntülü arayayım belki soyunur" diyerek seyirciye tiye aldı.

İREM''DEN JET HIZINDA CEVAP

Hasan Can Kaya ve seyircisinin videosu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Programdaki diyaloğu izleyen Derici ise Twitter hesabından ünlü komedyen Hasan Can Kaya''ya esprili bir cevap vererek "Ara dene karşim" dedi.

İrem Derici''den ''İrem''i görüntülü arayayım soyunur'' diyen Hasan Can Kaya''ya cevap: Ara dene

Hasan Can Kaya kimdir, nereli? Stand Up gösterisi yapan Hasan Can Kaya kaç  yaşında?

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Hasan Can Kaya 16 Aralık 1989’da Güngören’de doğdu. Emre Karayel ve Demet Evgar''ın fenomen dizisi 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk''ta senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya karar verdi. Leman Kültür Beşiktaş’ta düzenli olarak Stand-up komedi yapmaya başladı. Ocak 2020’de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show''un çekimlerine başladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar