Hasan Can Kaya ile Hadise aşkında flaş gelişme!

Hasan Can Kaya ile Hadise aşkında flaş gelişme!
Ünlü şarkıcı Hadise'nin Hasan Can Kaya ile ilişki yaşadığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Aşk iddialarına ilişkin açıklama yapan Kaya, katıldığı bir ödül töreninde yöneltilen soruya verdiği cevapla hakkında çıkan haberleri yalanladı.

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evliliğini tek celsede sonlandıran Hadise’nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ünlü şarkıcının, komedyen Hasan Can Kaya ile ilişki yaşadığı haberi kulislerden gelmişti.

Yaklaşık bir aydır aşk yaşadıkları iddiası gündemi adeta yerinden sallamıştı. Konuşanlar''ın yönetmenliğini yapan sevgilisi Sultan San ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Kaya’nın, Hadiseyle ilişkilerini gizli yaşadıkları da öne sürülürken son günlerde ise ikilinin arasının açık olduğu da iddia edilmişti.

Sosyal medyada hesaplarından birbirlerini takip etmeyen komedyenin, 22 Ekim 1985 doğumlu Hadise''nin Instagram''dan paylaştığı doğum günü fotoğraflarını beğenmesiyle dikkatleri üzerinde yoğunlaştırmıştı..

"ÖYLE BİR ŞEY OLSA GİZLEMEM”

Gündeme gelen aşk iddialarıyla ilgili açıklama yapan Hasan Can Kaya, ''''İddialar doğru değil. Ben de haberlerde gördüm. Günde 14 saat film setindeyim. Nereden çıktı hiçbir fikrim yok. Zaten bekar bir insanım öyle bir şey olsa gizlemem'''' dedi. Yaşananların ardından Kaya, katıldığı bir ödül töreninde yöneltilen aşk sorusuna, "O kadar hızlı yalanladım ki ben bile gerçek sandım..." ifadelerini kullanarak iddialara açıklık getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar