Hande Erçel'in ayakları sosyal medyada fena ti'ye alındı

Hande Erçel'in ayakları sosyal medyada fena ti'ye alındı
Erçel, karın kaslarını belirginleştirmek için photoshop yaparken ayaklarının görüntüsünü de keskinleştirince sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

ZÜLEYHA ÖNCÜ/ GÜNBOYU

Bir süredir Hakan Sabancı ile dolu dizgin aşk yaşayan Hande Erçel, sevgilisiyle birlikte İtalya''da tatil yapıyor. Tatil fotoğraflarını sık sık Instagram hesabından yayımlayan Erçel, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Siyah pantolon, aynı renkteki ceketini kısa bir bluzla kombinleyen ünlü oyuncu, photoshop''un azizliğine uğradı.

Hande Erçel, karın kaslarını belirginleştirmek için fotoğrafa photoshop uygulayınca ayak kemiklerinin görüntüsü de keskinleşti. Hal böyle olunca Erçel''in ayak görüntüsü, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Instagram''da 30 milyon 400 bin takipçisi bulunan Hande Erçel''in fotoğrafına yapılan yorumlardan bazıları şöyle: “Son resimde ayaklarına dikkat eden kimse yok mu?”, “Ayak mı, ayakkabının devamı mı? Devamıdır inşallah...”, “Aşırı zayıflıktan öyle duruyor, korkunç”, “Son fotodaki ayaklara tek ben mi baktım?” ve “Dost başa düşman ayağa derler de ben anlayamadım o kemik mi ayakkabının derisi mi? Ay çok fena...”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar