Hakan Çalhanoğlu attı: Inter, İtalya Süper Kupası’nda finale çıktı

Hakan Çalhanoğlu attı: Inter, İtalya Süper Kupası’nda finale çıktı
İtalya Süper Kupası'nda heyecan dolu yarı final mücadelesi Riyad'ta gerçekleşti. Inter, Lazio'yu 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı

Al-Awal Park'ta oynanan karşılaşmada Inter, üstün performansıyla rakibine şans tanımadı.

Maça hızlı bir başlangıç yapan Inter, 17. dakikada Marcus Thuram'ın attığı golle öne geçti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Inter, ikinci yarıda da etkili bir oyun sergiledi.

50. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu kullanan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın son dakikalarında Davide Frattesi'nin ağları sarsmasıyla Inter, Lazio'yu 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, bu sezonki performansına bir yenisini ekleyerek attığı golle takımına büyük katkı sağladı. Hakan, bu sezonki gol sayısını 11'e yükseltirken, 81 dakika sahada kaldığı mücadelede takımına liderlik etti.

Inter, yarı finalin diğer ayağında Fiorentina'yı 3-0 mağlup eden Napoli ile finalde karşı karşıya gelecek. İtalya Süper Kupası'nın sahibini belirleyecek final maçı, 22 Ocak Pazartesi günü oynanacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı büyük bir merakla bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar