Habertürk sunucusu kurtarma skandalını canlı yayında tek tek anlattı! Ortaya atılan iddia herkesi şoke etti

Habertürk sunucusu kurtarma skandalını canlı yayında tek tek anlattı! Ortaya atılan iddia herkesi şoke etti
Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy, Hatay’da arama kurtarma ekipleri arasında yaşanan skandalı canlı yayında tek tek anlattı.

Mehmet Akif Ersoy, canlı yayın yaptığı sırada arama kurtarma ekiplerinin arasında rekabet olduğunu açıklarken şu ifadelere yer verdi. Habertürk sunucusu, “ Ekipler tam çocuğu kurtaracakları sırada kameraları çağırıp ‘sizin işiniz bitti’ diyerek inanılmaz iddialarda bulundu.

Deprem bölgesinde yaşanan arama kurtarma ekiplerinin ve organizasyonda yaşanan sorunlardan sonra bir de arama kurtarma ekiplerinin arasında rekabet olduğu iddiası ortaya atandı.

Habertürk’ün sunucusu Mehmet Akif Ersoy canlı yayında şu ifadelere yer verdi; “Diyorlar ki arama kurtarma yapıyoruz, tam kişiye ulaşıyoruz bir ekip geliyor. Diyor ki ‘Sizin işiniz bitti çekilin onu biz çıkaracağız.’ Kameraları çağırıyorlar. Şu an beni izleyenler kafa sallıyor ve alkışlıyor.”

Bunun üzerine canlı yayın sırasında Mehmet Akif Ersoy''un çevresinde bulunan kurtarma ekipleri de Habertürk sunucusuna destek verdi. Kurtarma görevlilerinin Ersoy''u alkışlama sesleri canlı yayında duyuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar