Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Yılın 2. Güneş tutulması için nefesler tutuldu! İşte burç burç etkileri

Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Yılın 2. Güneş tutulması için nefesler tutuldu! İşte burç burç etkileri
2023 senesinin ilk Güneş tutulması Nisan ayında yaşanmış ve büyük değişimlere sebep olmuştu.Yılın ikinci ve son güneş tutulmasına ise saatler kaldı. Peki 14 Ekim'de gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Yılın ikinci Güneş tutulması Halkalı Güneş tutulması şeklinde Ekim ayının 14'ünde meydana gelecek. Bu sene yaşanan pek çok olaya öncülük eden 2023 yılının ilk Güneş tutulması 20 Nisan tarihinde gerçekleşmişti. Astrolojik olarak önemli anlamlara sahip olduğu bilinen Güneş tutulması etkileri astrolojiseverler tarafından araştırılıyor. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için tutulma etkileri...

GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ!

Koç burcu:

Koç burçlarının 7. evinde gerçekleşecek bu tutulma ile birlikte ilişkiler ve ortaklıklar alanında önemli değişimler yaşanabilir. Koç burçları yeni bir ilişkiye başlayabileceği gibi, tersine önemli bir ortaklığın sona ermesi de söz konusu olabilir.

Boğa burcu:

Boğa burçlarının 6. evinde gerçekleşecek olan bu tutulma iş hayatları, iş arkadaşları ile ilgili önemli ve büyük değişimlere sebep olabilir. İş arkadaşlarında değişim yaşanabilirken, bir iş yeri değişimi de söz konusu olabilir.

İkizler burcu:
İkizler burçlarının 5. evinde gerçekleşecek olan bu tutulma ile ikizler burçları aşk hayatında büyük değişimler yaşayabilir. Bu tutulma ikizler insanlarını aşk, çocuklar ve hobiler konularında etkileyebilir. İkizler burçları yeni bir hobiye başlayabilir.

Yengeç burcu:

Güneş tutulması Yengeç burçlarının 4. evinde olacak. Yengeçlerin aile düzeninde büyük bir değişim olabilir. Ayrıca bu değişim emlak ve ev konularında da olabilir. Pek çok yengeç taşınabilir veya ailevi konularla ilgilenebilir. Yengeçler ayrıca kariyer konularında da değişim yaşayabilir.

Aslan burcu:

Aslan burçları bu tutulmayı 3. evlerinde yaşarken; kuzenler, yakın çevre ve kardeşler ile ilgili farklı gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca aslan burçları yeni bir eğitim ya da kursa başlayabilir. Sosyal medya konusunda yeniliklere gidebilir, akrabalar hakkında bir gündem de söz konusu olabilir. Kimi aslanlar sosyal medya girişimlerine ağırlık vererek sosyal medya üzerinden bir iş hayatı inşa edebilir.

65225a104e3fe10c88a59a10.jpg

Başak burcu:

Başakların 2. evinde olan bu tutulma başak burçlarını para ve mali konularda etkileyebilir. Başakların maddi gücü bir anda artabilir. Ayrıca başaklar iş bulma konularında da oldukça şanslı olacak.

Terazi burcu:

Terazileri 1. evinden etkileyecek olan bu tutulma, pek çok terazinin evlenmesine ve ortaklık kurmasına sebep olabilir. Terazileri yakından ilgilendiren bu tutulmada pek çok terazi burcu insanının hayatında köklü değişiklikler olabilir. Bazı teraziler görünümünü değiştirirken, bazıları işini de değiştirebilir.

Akrep burcu:

Akrep burçlarının 12. evinde gerçekleşen bu tutulma ile Akrepler bilinçaltı ve psikoloji konularıyla yakından ilgilenebilir. Bu dönemde Akrep burçları bazı sırlar konusunda dikkatli olmalı. Ortaya çıkmaması gereken bazı sırları ortaya çıkabilir. İzole kalmak için güzel zamanlar olabilir.

Yay burcu:

Yay burçlarının 11. evinde olacak olan bu tutulma ile Yay burçları hayallerinin ve umutları ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir. Kimi yay burçları arkadaş çevresinde büyük bir değişime giderken, kimi yay burçları arkadaşları arasından biriyle ilişki yaşayabilir.

Oğlak burcu:

Oğlak burçlarının 10. evinde gerçekleşen bu tutulma pek çok oğlak için yeni bir kariyer hayatının başlangıcı olabilir. Kimi oğlaklar işinden ayrılırken, kimi oğlaklar için yeni iş kapıları açabilir. Terfii gibi konuların yanı sıra patronlarla iyi iletişim kurmak da oldukça önemli olacak. Bunun yanı sıra bazı Oğlaklar evlenirken, bazıları boşanma sürecine girebilir.

Kova burcu:

Kova burçlarının 9. evinde gerçekleşen bu güneş tutulması ile pek çok kova uzak bir seyahate çıkabilir. Kimi kova burcu yeni bir eğitime, kursa başlarken; kimisi üniversite eğitimi için başlangıç yapabilir. Ayrıca uzak akrabalar da bu tutulmanın konusu olabilir.

Balık burcu:

Balık burçlarının 8. evinde gerçekleşen bu tutulma ile pek çok balık kredi, borçlar, miras konusunda gelişmeler yaşayabilir. Doğum ve ölümü temsil eden 8. evde olacak olan bu tutulmayla balık burçları travmalarını dönüştürebilir ve yeniden bir doğuş yaşayabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar