Günboyu duyurmuştu: Köpeğe tecavüz ederek öldüren Volkan Uzun tutuklandı!

Günboyu duyurmuştu: Köpeğe tecavüz ederek öldüren Volkan Uzun tutuklandı!
Kendisine emanet edilen köpeği tecavüz ederek öldüren Volkan Uzun tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "9 ayrı suç kaydı ve aranması olan şüpheli V.U. yakalanarak gözaltına alınmış, 23.07.2020 günü cezaevine teslim edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara’da komşusunun köpeğini tecavüz ederek öldüren Volkan Uzun'un tutuklandığını açıkladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarından bir köpeğin eziyet edilerek öldürüldüğü yönünde yapılan paylaşımlarla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. 22.07.2020 günü ilimiz Çankaya ilçesinde meydana gelen olayla ilgili 9 ayrı suç kaydı ve aranması olan şüpheli V.U. yakalanarak gözaltına alınmış, 23.07.2020 günü cezaevine teslim edilmiştir."

NE OLMUŞTU?

Ankara'da bir köpeğe tecavüz edildiğine dair iddia sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İğrenç olay, dün Çankaya'da bir köpeğe eziyet edildiğine dair sesler duyduklarını ihbar eden apartman sakinlerinin ihbarıyla ortaya çıktı. Polis hemen harekete geçti.

Köpeğin sahibi ile birlikte eve gelen polisler, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Köpeğin kanepe üzerinde cansız bedeni bulundu, köpeğin emanet edildiği ev sahibi Volkan Uzun, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı şüphelinin tutuklanması talebiyle karara itiraz etti. Volkan Uzun'un köpeğine tecavüz ederek öldürdüğünü düşündüğünü belirten U.S., komşusundan davacı ve şikâyetçi olduğunu kaydetti. 

712ad8cb-c6f8-411f-849e-eb94778f8ba3.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar