Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından yeni yıl dileğini paylaştı! Yıllara meydan okuyor

Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından yeni yıl dileğini paylaştı! Yıllara meydan okuyor
Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Gülşen Bubikoğlu, 2023'e veda etmeye hazırlanırken, lüks yalısından yaptığı paylaşımla büyük ilgi gördü. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve zaman zaman lüks yaşantısını paylaşan Bubikoğlu, son paylaşımıyla hayranlarını mest etti.

Gülşen Bubikoğlu'nun 2023'e veda pozları, takipçileri arasında büyük konuşuldu. Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Bubikoğlu'nun son hali, "Yıllara meydan okuyor" yorumlarına neden oldu. Gönderide, güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Bubikoğlu'nun photoshop kullanıp kullanmadığı ise takipçileri arasında tartışma konusu oldu.

640xauto.webp

Ünlü oyuncu, paylaşımında Kanlıca'daki lüks yalısında çekilmiş fotoğraflarını takipçileriyle paylaşarak dikkat çekti. Ah Nerede, Gırgıriye, Alev Alev gibi unutulmaz filmleriyle hafızalara kazınan Bubikoğlu, özellikle sosyal medyadaki etkinliğiyle sıkça gündeme geliyor.

Gülşen Bubikoğlu'nun veda mesajı da dikkat çekti. "Kırmızı çiçekler de alındı. Pijama giyip tv kanallarında tur atacağız artık, 2023'ün sarsıntılı senesini kimse sevmedi. Umudum o ki yeni yıl ile bir sıçramayla dipten yukarılara doğru güzel bir çıkış yakalayabiliriz! Zor mu? Zor! Hepinize huzurlu, bollukla dolu mutlu bir yıl diliyorum" notuyla 2023'e veda eden Bubikoğlu, takipçilerinden büyük beğeni aldı.

jj.jpg

Gülşen Bubikoğlu'nun son hali karşısında hayranları, "Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götüremedi", "Biraz photoshop var ama olsun" gibi yorumlarla güzellik ve enerjisinin takdire şayan olduğunu belirtti. Ünlü oyuncunun 2024'te nelerle karşımıza çıkacağı ise merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar