RTÜK, Güldür Güldür hakkında inceleme başlatmıştı! Kanal yönetiminden açıklama geldi

RTÜK, Güldür Güldür hakkında inceleme başlatmıştı! Kanal yönetiminden açıklama geldi
RTÜK, Güldür Güldür Show'un bir skeciyle ilgili inceleme başlattı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran skeçte yer alan ifadeler, özellikle gazilere yönelik eleştirilere neden oldu.

Güldür Güldür'den açıklama geldi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medyada artan tepkilerin ardından yaptığı açıklamada, "Gazilere dil uzatan bu insanları kınıyorum" dedi ve programla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

fft.jpg

Güldür Güldür Show'un yayınlandığı Show TV ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Kanal yönetimimizin yayın ön izlemesi neticesinde, program yapımcısı ile de mutabık kalınarak yayınlanmaya uygun görülmediğinden Show TV ekranlarında yayınlanmamıştır" ifadelerini kullandı.

1024xauto.webp

640xauto.webp

KANAL YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Güldür Güldür Show da olaya ilişkin bir açıklama yaparak, "Sosyal medyada bahsi geçen skeçimiz toplumsal ve kültürel değerleri hiçe sayan yozlaşmış bir karakterin eleştirisidir. Niyetimiz ortak değerlerin korunmasına vurgu yapmakken, skeç içerisinden alınmış bir kesit anlam ve bağlamından kopartılmış, vermek istediğimiz mesajın tam aksi bir anlam ortaya çıkmıştır." açıklamasını yaptı. Ayrıca, söz konusu skeçi yayından kaldırdıklarını ve kahraman gazilerden özür dilediklerini söylediler.

i9o.jpg

oo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar