Görme engelli kadını çocuklarının gözü önünde bayıltana kadar dövdü

Görme engelli kadını çocuklarının gözü önünde bayıltana kadar dövdü
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde görme engelli eşini bayıltana kadar döven şahıs çocukları tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Şiddeti engellemeye ve görüntülemeye çalışan çocuklar da babaları tarafından darp edildi. Görüntülerin sosyal medyada büyük tepki toplamasının ardından Bakanlık harekete geçti.

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Gameşan Köyü'nde yaşayan görme engelli bir kadın eşi tarafından bayılana kadar şiddete maruz kaldı. Sosyal medyada yayılan görüntüye tepki yağdı. Konuya ilişkin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan açıklama geldi.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Annelerinin bayılması üzerine şiddeti engellemeye ve görüntülemeye çalışan çocuklar da babaları tarafından darp edildi. Bingöl Sür Manşet gazetesinde yer alan habere göre; çocukların görüntüleri yerel gazeteye ulaştırması üzerine olayın aktarıldığı jandarma, şiddet uygulayan saldırganı gözaltına aldı. Görüntülerde çocukların “Ne yaptın baba” ve “Yapma” şeklinde feryat ettiği ve “anne” diyerek ağladığı görülüyor.

AİLE BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bingöl’de engelli kardeşimizin şiddete maruz kaldığı görüntüler hepimizi derinden yaraladı. Engelli annemiz ve çocuklarının kendilerine uygun sosyal hizmet modellerinden yararlanmaları için çalışma başlattık. Bakanlık olarak dava sürecini de yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İşte vicdanları sızlatan o görüntüler:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar