Google’dan müthiş özellik! Gizli özelliği keşfedildi

Google’dan müthiş özellik! Gizli özelliği keşfedildi
Teknoloji devi Google Pixel Buds’taki özelliği kullanıcıları adeta cezbedecek. Google tarafından ocak güncellemesiyle birlikte, Google Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7 ve 7 Pro modellerine "Yerel Uzamsal Ses desteği" getirdiği duyurulmuştu.

Google tarafından piyasaya sunulan kulaklığın gizli özellikleri keşfedildi. Bu özellik sese yön filtreleri ekler ve desteklenen uygulamalardan müzik dinlerken veya içerik izlerken çevresel bir ses deneyimi simüle etmesi ile bilinmektedir.

Google Pixel Buds uygulamasının en son güncellemesi, "Uzamsal Ses" adlı gizli bir menü getirmiştir.

Bir teknoloji bloğu tarafından keşfedilen menü, Uzamsal Ses ve Baş İzleme özelliklerini etkinleştirmek için açma-kapama düğmeleri içeriyor. Ayrıca, özelliği etkinleştirmenin neye benzediğini ön izlemek için uygulamanın ayarlarına bir demo eklenmiş olarak tanımlandı. Menünün altındaki bir uyarı, özelliğin yalnızca desteklenen içeriklerle çalıştığını hatırlatıyor.

GOOGLE PİXEL BUDS''IN YENİ ÖZELLİĞİ

TeknolojiOku.com''da yer alan habere göre; Google Pixel Buds''un, yakında Baş İzleme özelliğini etkinleştiren bir yazılım güncellemesi almasının çok yüksek olduğu ifade ediliyor. Bu güncellemenin, Mart ayında gelecek olan Pixel Buds Pro Özellik güncellemesinin bir parçası olacağını söylenebilir.

Yerel Uzamsal Ses desteği, müzik ve video içeriğini bir üst seviyeye taşımak için oldukça popüler bir özellik haline geldi. Diğer kulaklık üreticileri de benzer özellikler sunuyor ve bu, akıllı telefon üreticilerinin daha fazla Yerel Uzamsal Ses destekli cihaz piyasaya sürmesine yol açıyor.

Google''ın bu deneyimini bir üst noktaya çıkarması ve özelliği Pixel Buds gibi yüksek kaliteli kulaklıklarla birleştirilmesi, kullanıcılara çevresel ses deneyimleri sunarak rakiplerinden ayrılmasını sağlayabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar