Google Bard tasarruf modunu açtı: İşte uzun zamandır beklenen özellik

Google Bard tasarruf modunu açtı: İşte uzun zamandır beklenen özellik
Google'ın bünyesinde geliştirdiği yapay zeka robotu Bard, özelliklerine bir yenisini daha ekledi. İşte tüm detaylar...

Google Bard, kullanıcı deneyimini zenginleştirme ve kullanıcılarına daha etkili yanıtlar verebilmek amacıyla yeni güncellemelerle günden güne gelişmeye devam ediyor.

Google Bard'ın güncellemeleri arasında en çok beklenen bu yeni özellikle Bard artık sorgulara gerçek zamanlı yanıt verebilme ve hızlı soru atlayabilme yeteneğine sahip oldu. Bu özellik, kullanıcılara sorgunun yanıtı hemen verilmemesi durumunda, sorguyu hızlıca düzeltebilme ve zamandan tasarruf edebilme imkanı tanıyor. Google Bard, verdiği ilk yanıtın hemen ardından daha fazla detay veya düzeltilmiş yanıtı hızlıca kullanıcıya sunuyor.

Bu yeni özellik, özellikle büyük dil modellerinin her zaman doğru yanıtlar veremediği durumlarda çok faydalı olacak. Kullanıcılar, sorgularını geliştirerek veya daha fazla bilgi sağlayarak yanıtları iyileştirebilecek. Gerçek zamanlı yanıtlar, bu tür durumların daha kolay yönetilmesini sağlayacak ve kullanıcıların zaman tasarrufu yapmalarına yardımcı olacak.

BİR YENİ ÖZELLİK DAHA DEVREDE

Google Bard'ın kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek için sunduğu bir diğer özellik ise "Yanıtı Atla" butonu. Bu buton sayesinde kullanıcılar, ilgilenmedikleri yanıtları hızla atlayarak diğer konulara geçebilecek.

Google, geçtiğimiz günlerde getirdiği yenilikle Google Asistan'ı Google Bard ile birleştirerek daha yaratıcı, gelişmiş ve insana daha yakın etkileşimler sunmaya başladı. Getirilen bu yeni özellik, kullanıcılara daha sezgisel, hayal gücü yüksek ve duyarlı yanıtlar sunma kapasitesine sahip.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar