Gece yarısı dolar neden 24 liraya indi? Google'a bakan şoke oldu...Herkes banka hesaplarını kontrol ediyor

Gece yarısı dolar neden 24 liraya indi? Google'a bakan şoke oldu...Herkes banka hesaplarını kontrol ediyor
Bugün Google'da dolar ve euronun kaç lira olduğunu merak eden kullanıcılar beklenmedik bir sonuçla karşılaştı. Google'da an itibarıyla dolar/TL kuru 24.05 TL, euro ise 25.43 TL olarak görülüyor.

Milyarlarca kullanıcıya sahip Google platformu, günlük döviz kuru bilgilerini genellikle güncel ve doğru bir şekilde sunan bir platform olarak biliniyor. Ancak bugünkü dolar ve euro kuru değerleri birçok kullanıcıyı şaşırttı.

Doların normalde daha yüksek olduğu bu dönemde 24.05 TL olarak gösterilmesi ve euronun da alışılmadık bir şekilde 25.43 TL değerine gösterilmesi kullanıcıların dikkatini çekti.

Birçok kullanıcı, sosyal medya ve çeşitli platformlarda bu durumu paylaşarak, Google'ın döviz kuru verilerinde bir sorun yaşadığını düşündüklerini belirtti. Kullanıcılar, bu değerlerin gerçekçi olmadığını ve sistemsel bir hata olduğunu düşündüklerini paylaştılar.

Google'dan henüz resmi bir açıklama gelmezken, teknik bir problem veya güncelleme sonucu bu yanlış kurların göründüğü düşünülüyor. Kullanıcılar, güncel döviz kurlarını takip etmek için diğer kaynakları kullanmaya devam ederken, Google'ın sorunlu verileri ne zaman düzelteceği ise hala merak konusu.

Google'dan gelecek olan resmi bir açıklamanın bu konudaki belirsizliği gidermeye yardımcı olması bekleniyor. Kullanıcılar, doğru ve güncel döviz kurlarını kontrol etmek için farklı kaynaklara başvurmaya devam ediyor.

whatsapp-image-2023-10-29-at-21-50-11.jpeg

BANKALARDA DOLAR KAÇ LİRA

Google'ın aksine bankalarda güncel dolar 29,09, euro ise 30, 69 olarak gösteriliyor.

whatsapp-image-2023-10-29-at-21-49-57.jpeg

BİNANCE'DA DA BÜYÜK DÜŞÜŞ

Dolar ve euronun Google'da beklenmedik bir şekilde düşük görülmesinin ardından kripto para borsası Binance'da da büyük gerileme görüldü.

whatsapp-image-2023-10-29-at-22-04-48-1.jpeg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar