Google, Anneler Günü'nü doodle ile kutladı

Google, Anneler Günü'nü doodle ile kutladı
Google'ın Anneler Günü özel dokunaklı bir doodle hazırlayarak, tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı.

Tüm Dünya’da önem verilen ve kutlanan Anneler Günü Mayıs ayının ikinci Pazar günü Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya ve Hindistan dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere birçok ülkede kutlanan özel bir gündür. Google, anneleri benzersiz olduğunu gösteren ve anneleri onurlandıran bugüne özel hazırladığı doodle ile duygulandırdı.

dod1.jpg

Annelerin çocuklarına bakmak ve büyütmek için gösterdikleri muazzam çabanın bir simgesi olan Anneler Günü, hayatımızda kalıcı bir etkiye sahip olan annelere ve diğer anne figürlerine minnettarlığımızı göstermenin tam da zamanı!

dod2.jpg

GOOGLE DOODLE’LARI NEDİR?

Google Doodle'ları, Google tarafından dünya çapında meydana gelen çeşitli olay ve olaylara saygı duruşunda bulunmak için oluşturulmuş özel ve büyüleyici logolardır. İlk Google Doodle, 1998 yılında Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin'in şirketin logosunu Burning Man festivalini tasvir edecek şekilde değiştirmesiyle ortaya çıktı. O zamandan beri Google Doodles, bugüne kadar üretilen 4000'den fazla Doodle ile arama motorunun ana sayfasında alışılmış bir özellik haline geldi.

dod3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar