Gökhan Özen kimdir? Gökhan Özen kaç yaşında ve evli mi?

Gökhan Özen kimdir? Gökhan Özen kaç yaşında ve evli mi?
Estetik operasyon geçirdiği iddiaları ile gündeme gelen Gökhan Özen'in kim olduğunu insanlar merak ediyor. Peki Gökhan Özen kimdir? Gökhan Özen kaç yaşında ve evli mi?

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen estetik operasyon geçirdi iddiaları ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı iddialara "Bir ameliyat oldum. Ama estetik amaçlı değil. Sağlık amaçlı. Yakını ve uzağı zor görür hale gelmiştim. Bununla ilgili birkaç ameliyat geçirdim. Ben sağlık olarak kendimi artık çok rahat hissediyorum" şeklinde açıklama yapmıştı. Peki Gökhan Özen kimdir? Gökhan Özen kaç yaşında ve evli mi?

GÖKHAN ÖZEN KİMDİR?

Gökhan Özen, 29 Kasım 1979'da Ankara'da doğdu. Türk şarkıcı, şarkı yazarı, oyuncu, aranjör, müzik direktörü, prodüktör ve eski radyo/TV programcısıdır. Kendi albümlerinde birçok şarkının söz, müzik ve düzenlemesini üstlenmiştir. Müzik kariyerine 2000 yılında "Özelsin" adlı ilk albümüyle adım atan Özen, bu albümdeki "Üşüyorum" şarkısıyla geniş bir dinleyici kitlesi elde etti.

2001'de "Duman Gözlüm" albümü ile çıkışını sürdüren sanatçı, "Aramazsan Arama", "Tabir-i Caizse", "Dön Çarem" gibi şarkılarla büyük beğeni topladı. 2003 yılında çıkardığı "Civciv" albümü, satış rekorları kırarak Türk müzik sahnesinde önemli bir yer edinmesini sağladı.

Başarılı kariyerine "Sana Yine Muhtacım", "Aslında" ve "Kalbim Seninle - One More Time" gibi çalışmalarla devam eden Gökhan Özen, 2007'de "Resimler & Hayaller" albümü ile müzikseverlerle buluştu. Ardından 2010'da "Başka" albümü, 2013'te "Milyoner", 2015'te "Maske" albümü ile müzik dünyasındaki varlığını sürdürdü.

Gökhan Özen'in kariyerinde 10 albüm ve 3 single bulunuyor. 2003 yılında çıkardığı "Civciv" albümü, Mü-yap Diamond ödülüne layık görülen ilk ve tek Türk sanatçısı olmasını sağladı.

Özel hayatında da dikkat çeken Gökhan Özen, 2010 yılında Selen Özen ile evlendi ancak 2016'da boşandılar. Çiftin Ada Deren ve Derin Su adında iki kız çocukları bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar