MHP Kars Belediye Başkan adayı Ötüken Senger kimdir? Ötüken Senger kaç yaşında ve önceki görevleri neler?

MHP Kars Belediye Başkan adayı Ötüken Senger kimdir? Ötüken Senger kaç yaşında ve önceki görevleri neler?
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediye adayları da belli olmaya başladı. MHP Kars Belediye Başkan adayı Ötüken Senger insanlar tarafından merak ediliyor. Peki MHP Kars Belediye Başkan adayı Ötüken Senger kimdir? Ötüken Senger kaç yaşında ve önceki görevleri neler?

Türkiye yeni bir yerel seçimlere hazırlanıyor. Seçimlerin yapılacağı tarihin yaklaşması ile birlikte adaylarda belli olmaya başladı. MHP Kars Belediye başkan adayı Ötüken Senger oldu. Vatandaşlar Ötüken Senger'i internette araştırıyor. Peki MHP Kars Belediye Başkan adayı Ötüken Senger kimdir? Ötüken Senger kaç yaşında ve önceki görevleri neler?

ÖTÜKEN SENGER KİMDİR?

Ötüken Senger, 1978 yılında Kars'ta doğdu. 2001 yılında Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Akademik kariyerine 2002 yılında Kafkas Üniversitesi Ardahan Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olarak başladı. 2006 yılında tamamladığı yüksek lisans eğitimini Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı'nda gerçekleştirdi.

2012 yılında Yardımcı Doçent Doktor unvanını kazandığı Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde görev aldı. 2014 yılında Doçent unvanını alan Senger, 2018 yılında Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nü kurarak aynı bölümde Bölüm Başkanı olarak görev aldı.

Prof. Dr. Ötüken Senger, İngilizce dilinde iyi derecede bilgi sahibidir ve halen Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Evli olan Senger, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde MHP'nin Kars Belediye Başkan adayı olarak belirlenmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar