Gökçe Akyıldız'dan boşanma açıklaması

Gökçe Akyıldız'dan boşanma açıklaması
Kırgın çiçekler dizisinin başrolünde 'Songül' karakterini canlandıran Gökçe Akyıldız Kuruçeşme'de bir mekanda görüntülendi. 2017'nin temmuz ayında Mustafa Özyurt ile nikah masasına oturan ve 2018'de oğlu Ömer Aslan'ı kucağına alan, 2020'de ise boşanan Akyıldız, setlere geri döndü. Akyıldız, boşanması hakkında gelen soruları da yanıtladı. 

Kuruçeşme''de bir mekan çıkışı objektiflere takılan Akyıldız, “Ajansımızın menajeri, PR sorumlusu ve genel müdürün doğum gününü kutladık hep birlikte. Özlem gideriyoruz” dedi.

.Gökçe Akyıldız kimdir, kaç yaşında, eşi kim? - Son Dakika Magazin Haberleri

Basın mensuplarının “Yeni dizi projeniz başladı, nasıl gidiyor set ve çekimler?” sorusunu 29 yaşındaki oyuncu, “Çok güzel bir set. Tam bir yaz dizisi” şeklinde cevapladı.

“Evlendikten sonra birkaç sene çalışmadınız. Ayrılık kararı aldıktan sonra tekrar setlere dönmeye nasıl karar verdiniz?” sorusu yöneltilen Akyıldız, şöyle konuştu...

"Benim mesleğim bu. Çok küçük yaşlarda başladım. En son projem çok iyiydi. Sonra çocuğum oldu, ara vermek zorunda kaldım. Bir ayrılık yaşadım."

"Bunları sindirdim, kabul ettim ve tekrar mesleğime geri döndüm. ''Tekrar o enerjiyi yakalayabildim'' diyebilirim. Bu yüzden çok mutluyum, işimi çok seviyorum" dedi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar