Gezici Araştırma'nın sahibi: Gençler bu oyunu bozacak

Gezici Araştırma'nın sahibi: Gençler bu oyunu bozacak
Gezici Araştırma'nın sahibi Murat Gezici Seçmenlerin aday kullanacakları adresle ilgili değişikliği bu tarihe kadar yapması hakkında paylaşımda bulunarak öğrencilere seslendi.

RAHİME ÖZBEY / GÜNBOYU

14 Mayıs seçimi için 20 Mart''ta askıya çıkan seçmen listelerine itiraz süresi 2 Nisan Pazar gününe kadar yapılması gerekiyor. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’ın dün akşam yaptığı açıklamada, 3 Nisan Pazartesi günü itibarıyla üniversitelerde uzaktan öğretimle birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini belirtti. Özvar, "Halihazırda uygulanmakta olan uzaktan öğretim ile birlikte, isteyen öğrencilerin devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilmesine karar verildi" ifade etti.

Bunun üzerine Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iki tarih arasında 1 gün olduğuna dikkat çekerek, ‘Adres değişikliklerini bildirmek için son gün 2 Nisan ve YÖK 3 Nisan''da üniversiteleri açıyor. Üniversitelerin neden kapalı tutulduğunu anlıyor musunuz şimdi. Gençler bu oyunu bozacak. 14 Mayıs günü bulunacakları adresi kaydettirip geleceklerine sahip çıkacaklar’ paylaşımda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar