Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye 17-25 Aralık çıkışı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye 17-25 Aralık çıkışı
Partisinin Mardin İl Kongresi'nde konuşan Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Davutoğlu, "Sayın Bahçeli 17-25 Aralık'tan bahsedemez çünkü 17-25 Aralık'ta FETÖ'nün hükümeti devirme teşebbüsüne açık destek vermiş, yıllarca saatini 17.25'e ayarlamıştır" ifadelerini kullandı.

Mardin İl Kongresi'nde konuşan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, "AK Parti kendi kendisine de kayyum atamıştır. Bugün koalisyon iktidarının vasisi, 17/25 FETÖ saatinin önünde poz veren kişidir. Bu iktidarın sözcülüğü ise Sayın Erdoğan'a kalmıştır" ifadelerini kullandı.

"YILLARCA SAATİNİ 17.25'E AYARLAMIŞTIR"

Davutoğlu, şunları söyledi:

"Sayın Bahçeli birkaç gün önce yaptığı açıklamada Türkiye'ye yönelik oyunları sayarken Gezi olaylarından, 6-8 Ekim olaylarından, hendek teröründen ve 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünden bahsetmiştir. Ama bu silsilenin asli unsurlarından olan 17-25 Aralık'ı bilinçli bir şekilde atlamıştır"

"Sayın Bahçeli 17-25 Aralık'tan bahsedemez çünkü 17-25 Aralık'ta FETÖ'nün hükümeti devirme teşebbüsüne açık destek vermiş, yıllarca saatini 17.25'e ayarlamıştır"

Davutoğlu, "Sayın Erdoğan ve Bahçeli tekrar bir araya geldiklerinde bu soruyu kendi aralarında cevaplandırmalıdırlar, 17-25 Aralık meşru hükümete karşı bir darbe girişimi midir yoksa bir yolsuzluk meselesi midir?" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar