Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Şehir Hastanesi'nde korona virüs aşısı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Şehir Hastanesi'nde korona virüs aşısı oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip korona virüse (Kovid-19) karşı Sinovac tarafından geliştirilen aşıyı yaptırmak üzere hastaneye gitti. Erdoğan aşı olduktan sonra Telegram hesabı üzerinden paylaştı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Covid-19 aşısı yaptırmak için Ankara Şehir Hastanesi'ne geldi. Erdoğan'a az önce korona virüs aşısının ilk dozu yapıldı.

Çin merkezli SinoVac firması tarafından üretilen Covid-19 aşısına dün İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu tarafından onay verilmişti.

Acil kullanım onayının çıkmasının hemen ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Korona virüs Bilim Kurulu üyeleri canlı yayında Covid-19 aşısı yaptırmıştı.

Erdoğan aşı olduğuna dair mesajını Telegram üzerinden paylaştı.

Erdoğan şu mesajı paylaştı:

rte-asi2.jpg 

Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan Erdoğan özetle şunları söyledi:

"Başta tüm siyasi liderler, milletvekillerimiz, Kovid-19 aşısını teşvik ederlerse, bunun çok çok isabetli olacağına inanıyorum.

(Kovid-19'la mücadele) Sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum, bu süreçte ortaya konan gayret karşılıksız kalmayacaktır.

Bilim Kurulu'nun belirlediği bir takvim var. İlk etapta gelen aşı miktarı belli, ardından 25-30 milyon doz aşı daha gelecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar