Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı: CHP seçmenini mutlu etmek zorunda değiliz

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı: CHP seçmenini mutlu etmek zorunda değiliz
28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP listelerinden Meclis'e girmeyi başaran Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Herkesin kendi seçmenini toparlaması gerektiğini belirten Yamalı, CHP seçmenini mutlu etmek zorunda olmadıklarını söyledi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Seçimler geride kalırken yenilgiyi üzerinden atamayan Millet İttifakı’nda sular durulmuyor.

CHP listelerinden Meclis’e vekil sokmayı başaran partilerin açıklamaları CHP tabanını ve seçmenini rahatsız etmeye devam ediyor.

Başta Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu’nun “CHP son tercihimdi” açıklaması ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın “CHP'nin kendi başına kazanması mümkün değil” açıklamasından sonra CHP tarafını kızdıracak bir açıklama daha geldi.

Ankara Masası Gündem Özel'de Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan CHP listesinden Meclis'e giren Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı'nın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

"CHP TABANINI MUTLU ETMEK ZORUNDA DEĞİLİZ"

Her partinin kendi tabanıyla ilgilenmesi gerektiğini ifade eden Yamalı, CHP listelerinden Meclis'e girdikleri için CHP tabanını mutlu etmek zorunda olmadıklarını söyledi.

Yamalı, açıklamasında şöyle konuştu.

"Herkes kendi seçmenini toparlasın herkes görevini yapsın, kendi hatalarını doğrularını gözden geçirsin, ve herkes kendi tabanı ile kendi teşkilatı ile ilgili çalışmalarını ayrıca yapsın. Benim bir başka partinin tabanını mutlu etmek gibi ayrıca bir şeyimiz yok. Türkiye’nin tamamına biz bir şeyler söylemeye çalışıyoruz. Neden parti kurduğumuzu, ne yapmak istediğimizi… Bizim hedefimiz sadece muhalefet değil ki. Bir şekilde millet ittifakı ile girdik diye hayatımız boyunca bu seçmenle uğraşacağız diye bir görevimiz yok."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar