Gazeteci Fulya Öztürk'ü İsrail'de telefonla arayıp tehdit ettiler! Telegramda fotoğraflarını paylaşıyorlar!

Gazeteci Fulya Öztürk'ü İsrail'de telefonla arayıp tehdit ettiler! Telegramda fotoğraflarını paylaşıyorlar!
İsrail ve Gazze’deki gelişmeleri aktarmak için İsrail’de bulunan gazeteci Fulya Öztürk, İsrail hattı üzerinden aranarak tehdit edildiğini söyledi.

İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı takip eden CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, telefonla tehdit edildiğini duyurdu.

Bölgede İsrail hattı kullandığını ve dört rakamlı bir numara tarafından arandığını dile getiren Öztürk, "Telegram sayfalarında fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?" dedi.

f81vo-dxwaeiuz2-001.jpeg

Aldığı tehdidi sosyal medya hesabından duyuran Öztürk, paylaşımında, "Arkadaşlar Önemli bir konu var. Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum. Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar. Kısık sesli bir adam, 'İsrail’de misin? Kendine dikkat et yine arayacağım' dedi. Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?" ifadelerine yer verdi.

s-abcb27ebdc1fa96692b41b7c453e6dbbd8a0060b.webp

CNN TÜRK canlı yayınına bağlanan Öztürk yaşananları şöyle anlattı:

"Kısa süreli bir panik yaşadım ama şuan iyiyim. 0221 dört rakamlı bir telefon beni aradı. Bu telefondan sonra twit attım ki kayıtlara geçsin diye. 4 rakamlı bir telefondan kısık sesli bir erkek, 'Ben John' dedi. !Sen İsrail'de misin, Kendine dikkat et seni ben yine arayacağım! dedi. Bu telefon bir şey ifade etmiyor olabilir ama bunun geçmişi var. Bazı İsrailli Telegram sayfalarında benim fotoğraflarımı paylaşıyorlardı. Bu Telegram sayfalarında her gün bir kanaldan bir fotoğraf çıkıyordu. Böyle bir telefon gelince algılayamadım. Ben İsrail hattı kullanıyorum şu an. Bu İsrail hattını kimse de bilmez. O yüzden şaşırdım. Arayan soran insanlar oldu sağ olsunlar iyiyiz şu anda güvendeyiz. Ben bu Telegram paylaşımlarını çok ciddiye almamıştım. Bu telefondan sonra kayıtlarda kalsın diye yazdım. Teşekkür ediyorum ben de ekip arkadaşlarım da iyiyiz."

f8kafohw0aayt-8.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar