Gazeteci Barış Yarkadaş’tan bomba itiraf: İlçe başkanları toplantıda en çok o ismi görmek istedi

Gazeteci Barış Yarkadaş’tan bomba itiraf: İlçe başkanları toplantıda en çok o ismi görmek istedi
tv100'de yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programına konuk olan Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilçe başkanlarıyla düzenlediği toplantıda konuşulanları tek tek açıkladı.

ÖZLEM BARAN / GÜNBOYU

Gazeteci Barış Yarkadaş, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ve Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programına konuk oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da İlçe Başkanı seçilen CHP’liler ile bir araya geldi. Barış Yarkadaş, yaklaşık dört saat yakın süren toplantıda konuşulanları aktardı.

“BU TOPLANTI BİR ÖRGÜT TOPLANTISIDIR”

"Bundan 25 gün önce İstanbul’da yeni seçilen 15 İlçe Başkanı, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler ardından Kılıçdaroğlu’nu İstanbul’a davet ettiler. Genel Başkan, Ankara’daki toplantıda ’39 İlçe Başkanı seçilsin, siz mazbatalarınızı aldıktan sonra İstanbul’a geleceğim’ dedi. Bu toplantı bir örgüt toplantısıdır, dolayısıyla örgütün idarecilerini kapsayan bir toplantıdır. Bu toplantı, örgüt temsilcileriyle, belediye başkanlarının katılabileceği bir toplantı değildir.

“ONLARLA KONGREDEN SONRA KONUŞACAĞIM”

Bazı ilçe başkanları toplantıda kalkıp ‘Değişim tartışmaları partiyi yordu, lütfen artık bu tartışmalar bir son bulsun’ diyor. Güngören ve Şile İlçe Başkanı ‘Keşke bu toplantıda Ekrem Başkan da olsaydı’ diyorlar. Sayın Genel Başkan not alıyor, sonra dönüyor ‘Arkadaşlar, bu bir örgüt içi değerlendirme toplantısıdır. Ben belediye başkanlarını ayrıca çağıracağım, onlarla kongreden sonra konuşacağım. Siz belediye başkanlarının çalışmalarına yoğunlaşın, sahaya inin, yerel seçime kilitlenin. Ekrem Başkan da diğer belediye başkanları da bizim baş tacımızdır’ diyor. Orayı yansıtıyorsun da burayı niye yansıtmıyorsun."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar