Garanti BBVA'dan EYT'lilere promosyon jesti! SSK, Bağ-Kur bütün emekliler dikkat! Mart ayı için rekor promosyon verilecek

Garanti BBVA'dan EYT'lilere promosyon jesti! SSK, Bağ-Kur bütün emekliler dikkat! Mart ayı için rekor promosyon verilecek
Milyonların merakla beklediği EYT düzenlemesi Meclis'ten geçerek yasalaşırken, bankalar da daha fazla müşteri çekmek için promosyon yarışına girdi. Garanti BBVA, EYT'li ve bütün emeklileri sevindirecek yeni promosyon rakamını açıkladı.

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili yasa teklifi TBMM Genel Kurulu’nda görüşülerek kabul edildi. 8 Eylül 1999 öncesinde sigortalı çalışmaya başlayanlar, yaşa bakılmaksızın prim günü ve sigortalılık süresi koşulunu yerine getirerek emekli olabilecekler. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), normal yıllarda emekli aylığı başvurularını iki hafta içinde sonuçlandırıyor. İlk aylık ödemesi ne zaman yapılırsa yapılsın 1 Nisan’dan geçerli olmak üzere toplu ödeme yapılacak. Hak kaybı olmayacak. 

EYT''LİLERE PROMOSYON JESTİ

Emekli banka promosyonu 3 yılda bir ödenmektedir. Banka ile iletişime geçen emekliler dilekçe verdikten sonra promosyon alma sürecini başlatabiliyor.  EYT emeklileri de aynı şartlarla emekli promosyonu alabilecek.

Garanti BBVA''dan emeklilere verilecek promosyon şöyle:

Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 3.600 TL,
3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilere 4.200 TL,
7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilere 5.400 TL,
10.000 TL ve üstünde olan emeklilere 6.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar