EYT sonrası bankalar yarışa girdi! İş Bankası'ndan emeklilere rekor promosyon! Tek bir şart açıklandı

EYT sonrası bankalar yarışa girdi! İş Bankası'ndan emeklilere rekor promosyon! Tek bir şart açıklandı
EYT düzenlemesinin Meclis'ten geçmesiyle beraber bankalar da yarışa girdi. İş Bankası emekliler için verdiği maaş promosyonunu yeninden paylaştı. İşte bugün başvuran emeklinin yarın alacağı rakam...

Yıllarca süren EYT bekleyişinde artık sona gelinirken, emekli sayısında yaşanan artış özel bankaların adeta iştahını kabarttı. İlk etapta 2 milyon ve sonraki dönemlerle birlikte toplam 5 milyon kişinin emekli olması beklenirken, İş Bankası''ndan promosyon teklifi geldi.

TEK ŞART 3 YIL SÖZ VERMEK

İş Bankası Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yapılan duyuruda, emekli maaşını 3 yıl boyunca başka bankaya taşımayacağına yönelik söz veren emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere nakit promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. EYT''lilerin yanı sıra, geçmiş yıllarda emekli promosyonlarından yararlanmış ancak 2023''e girilmesiyle birlikte promosyonlardaki artıştan da istifade etmek isteyen emekliler, geçtiğimiz yıllarda promosyon almış olmalarına bakılmaksızın yeni yılda da kendilerine ödenen ücret ile yeni ücret arasındaki farktan yararlanabilecek.

İŞ BANKASI EYT''LİLERE NE KADAR PROMOSYON VERECEK?

Banka, geçen yıl olduğu gibi maaşa göre artan promosyon ödemesine yönelirken, 2023''te emekliye ödenecek yeni rakamlar ise şu şekilde;

Maaş AralığıPromosyon Tutarı

3.500 TL''ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar4.500 TL

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar5.250 TL

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar7.500 TL

Emekli müşteriler, maaşlarını 3 yıl boyunca İş Bankası''na taşıma sözü karşılığında promosyon tutarlarını ilk maaşlarının ödenmesinden itibaren 3 gün içerisinde hesaplarında görecekken, halihazırda İş Bankası müşterisi olanlar ise hemen mobil bankacılık, internet şube ya da İş Bankası şubelerine başvurarak emekli promosyonlarını 3 gün içerisinde alabilecek.

İş Bankası''nın emekli müşterilerine sunduğu tek avantaj ise nakit promosyonu olmayacak. Emekli müşteriler, birçok bankacılık hizmeti konusunda da ayrıcalıklı haklara sahip olurken, kredi kartı borçları ya da limitlerine bakılmaksızın kart ücreti ödemeyecek, EFT ve havale işlemlerinde herhangi bir kesintiye maruz kalmayacak. Ayrıca emekli müşteriler hiçbir gelir belgesi göstermeden ek hesap ve kredi başvurularında öncelik hakkı elde edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar