Galatasaray'ın derbi 11'ini sızdırdı! Taraftarlar isyan etti

Galatasaray'ın derbi 11'ini sızdırdı! Taraftarlar isyan etti
İbrahim Büyükak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın son idmanına ait görüntüler paylaştı. Son idmanda ilk 11 oyuncularının yelek giymesi nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlar Büyükak'a "kadroyu sızdırdın" tepkisi gösterdi.

Türkiye''de herkes nefesini tuttu bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini bekliyor. Derbiden önceki son idmanda ise birçok takım ilk 11 başlayacak oyuncular ile yedek başlayacak oyuncular arasında çift kale maç yapıyor. Galatasaray''ın Florya''daki son idmanına katılan İbrahim Büyükak, "Son idman♥" şeklinde bir story attı. Yapılan paylaşımda yelek giyen oyuncuların derbide 11 oynayacağı şeklinde ortaya atılan iddia ise sosyal medyada gündem oldu.



Büyükak''a taraftarlar tarafından "kadroyu sızdırıyorsun" şeklinde sitem geldi. Tepkilerin hemen ardından Büyükak paylaşımı kaldırsa da söz konusu görsel sosyal medyada elden ele yayıldı.

İCARDİ 11''DE BAŞLAMAYACAK

Yelek giyen oyuncuların 11 olacağı beklentisi gerçekleşirse, bir süredir sakat olan ve derbide oynaması beklenen Mauro Icardi, karşılaşmaya yedek kulübesinden gelecek. Fotoğrafta yer almayan Mertens''in ise 11 başlaması bekleniyor. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar