Galatasaray'da bayram havası! Derbide sahada olacaklar

Galatasaray'da bayram havası! Derbide sahada olacaklar
Türkiye'de bütün gözler pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasına çevrilmiş durumda. Galatasaray cephesinde ise yüzleri güldüren bir gelişme yaşandı. Uzun süredir forma giymeyen 2 yıldız oyuncu pazar günü sahada olacak.

Dünya Kupası için liglere verilen arada sakatlanan ve henüz resmi bir karşılaşmaya çıkmayan Mauro Icardi, 8 Ocak''ta oynanacak derbiye 11 başlayacak. Sivasspor maçı öncesi gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Uruguay''daki anneannesinin ölümü nedeniyle Ankaragücü maçında da forma giyemeyen Lucas Torreira da Türkiye''ye gelerek derbi hazırlıklarına başladı.

Bugün yapılan çalışmalarda Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig''in 18. haftasında 8 Ocak Pazar günü Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı derbinin hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri''nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, topla ısınmayla başladı. Pas organizasyonlarıyla devam eden idman, bitiricilik çalışmasıyla tamamlandı.

Ülkesinden dönen Lucas Torreira, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Uruguaylı futbolcu, daha sonra adaptasyon amaçlı koşu çalışması gerçekleştirdi. Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş ise özel program dahilinde çalıştı.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

GALİBİYET PRİMİ VERİLECEK

İddialara göre Galatasaray yönetimi, kritik derbi öncesinde oyunculara büyük bir prim sözü verdi. Henüz net bir rakam yansımamış olsa da, Kadıköy''de alınacak bir galibiyetle oyunculara yüklü bir miktarda prim ödemesi gerçekleştirilecek. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar