Galatasaray'dan gidiyor mu? Nicolo Zaniolo hangi takımda oynamak istediğini açıkladı

Galatasaray'dan gidiyor mu? Nicolo Zaniolo hangi takımda oynamak istediğini açıkladı
Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo, İtalyan basınına hangi takımda forma giymek istediğini açıkladı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Süper Lig Şampiyonu Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupa devlerinin transfer listelerinde yer alan Zaniolo, forma giymek istediği takımı açıkladı.

Sarı- Kırmızılılara 15 milyon Euro karşılığında imza atan Zaniolo, yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi olsun ya da olmasın Juventus benim her zaman hayalimdi. Çocukluğumdan beri Pogba ve Juve hayranıyım. Galatasaray'da iyiyim ancak benim ve kulübüm için avantajlı bir fırsat olursa ayrılırım" ifadelerini kullandı.

"Seni bu sene siyah-beyaz forma ile görebilir miyiz?" sorusuna başarılı yıldız, "İstanbul'da kendimi iyi hissediyorum ve Şampiyonlar Ligi'ndeyim. Ağustos ayı sonuna kadar Galatasaray ve benim için iyi bir fırsat çıkarsa bunu değerlendireceğiz" cevabını verdi.

Avrupa kupalarından men edilse bile Juventus'ta forma giymek istediğini belirten Zaniolo, "Evet Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Kupaları olmasa bile Juve, Juve'dir. Çocukken hep onları desteklerdim. İdolüm Pogba'ydı. Juve için oynamak isterdim. Harika bir kulüp. Ama tekrar ediyorum zira yanlış anlaşılmasını istemem, sadece ben, Galatasaray ve Juve'yi mutlu edecek bir fırsat varsa olur bu transfer. Yoksa Türkiye'de çok mutluyum, İstanbul'a taşındım ve Şampiyonlar Ligi'ndeyim" diye konuştu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar