Şahan'dan Burak Elmas'a sert tepki

Şahan'dan Burak Elmas'a sert tepki
Galatasaraylılığı ile bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan sarı kırmızı kulübün mahkemeye varan başkanlık seçimi için yorum geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak mevcut başkan Burak Elmas'a tepki gösteren ünlü oyuncu, 'Koltuktan kalkmamak için verdiğiniz mücadeleyi ve gösterdiğiniz çabayı Galatasaray'ı şampiyonluğa taşımak için verseydiniz keşke" dedi.

Galatasaray''ın son yıllardaki en olaylı seçimi için geri sayım sürerken, Galatasaraylı ünlülerden de açıklamalar peş peşe geliyor. Galatasaray''ın Avrupa Ligi dışında Süper Lig''de üst üste aldığı kötü sonuçlar ve Türkiye Kupası''nda alt ligdeki Denizlispor''a elenmesinden sonra Fatih Terim görevden ayrılmıştı. Fatih Terim''in Galatasaray''dan ayrılması sonrası tepki çeken Burak Elmas yönetimi, bugün düzenlenen Galatasaray Kulübü Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı''na katılmadı.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yaşananlara sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Twitter üzerinden bir paylaşım yapan oyuncu, Burak Elmas yönetimini eleştirdi.

''BU MÜCADELEYİ ŞAMPİYONLUK İÇİN VERSEYDİNİZ''

Şahan Gökbakar, "Galatasaray''ı bu hale getiren Burak Elmas ve yönetimi, kötü icraatlarına devam ediyor. Koltuktan kalkmamak için verdiğiniz mücadeleyi ve gösterdiğiniz çabayı Galatasaray''ı şampiyonluğa taşımak için verseydiniz keşke... Ama mentalite meselesi tabi..." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar