Şahan Gökbakar'dan 'Bakan Nebati' sansürüne tepki!

Şahan Gökbakar'dan 'Bakan Nebati' sansürüne tepki!
Oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati hakkında hazırladıkları skeçleri sansüre uğrayan Güldür Güldür programıyla ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN 'BAKAN NEBATİ' SANSÜRÜNE TEPKİ!

Ali Sunal yönetimindeki Güldür Güldür Show''da beklenmedik bir durum yaşandı. Programdaki bir skeç kanal yönetimi tarafından yayınlanmadı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati''nin canlandırıldığı skece, kanal yönetimi tarafından sansür uygulandı ve söz konusu skeç yayınlanmadı.
 
Daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca''nın parodisini ise kanal yayınlamıştı. Bu durum komedyen Şahan Gökbakar''ın da dikkatini çekti. Son günlerde muhalif paylaşımlarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla Show TV yönetimini hedef aldı ve şunları yazdı:
 
 
"Eeee? Peki skeci yayınlanmayan oyuncuların ve yapımcının bu duruma karşı bir çift sözü, bir duruşu bir tepkisi olacak mı? Ya da devam mı aynen? Ayrıca Sağlık Bakanı skeci yapıldığı zaman bir sorun olmuyordu da, şimdi niye oldu? Onu da anlamadım... Başarılı bir program, yetenekli müthiş oyuncular, büyük bir yapımcı... Mecra veya kanal sıkıntısı çekmez bence..."
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar